Behandling

Barnløse par kan opleve et højere stress niveau, end personer der har fået konstateret en alvorlig dødelig sygdom!

Dette er ret interessant, og beviser også hvor stor en stressfaktor, det er ikke at kunne få børn - en belastning som er hård er for både krop og sjæl.

BEHANDLING


Op mod 15% af danskerne er ufrivilligt barnløse. Idag er det hvert 5.par, der er ufrivilligt barnløse. Meget tyder på, at der i dag er flere ufrivilligt barnløse, end der nogensinde har været. I 2002 kom 6,5% af alle nyfødte børn i Danmark til verden på baggrund af kunstig befrugtning, og tallet er stigende.


Iflg sundhedsdatastyrelsen blev hver 12. baby i 2015 undfanget på baggrund af fertilitetsbehandling.


Dette er der selvfølgelig flere grunde til, og de største grunde er miljøforandringer, den sene alder, over/undervægt og manglende ægløsning, samt stress!


.....Statistisk set har en 20-årig kvinde omkring 34 procents chance for at blive gravid inden for en menstruationscyklus. Når hun bliver omkring de 25 år, er chancen faldet til cirka 24 procent, og når hun fylder 30 falder den til 17 procent.... Kilde DR nyheder.
PCOS, Endometriose & Sædkvalitet:

Er der desværre også mange der lider af. Man kender ikke de faktiske tal, da der er mange kvinder, der lever fint med „sygdommen„ uden at vide de har den. Det er først når ønskebarnet kommer på tale, at de fleste opdager det.


Her er den rette kostvejledning og motion en rigtig vigtig faktor, men kombinerer du dette med akupunktur, øger du dine chancer for graviditet betydeligt.

 


Sædkvalitet: Nu er det jo ikke kun kvinderne, der har problemer, og erfaringer viser at kostvejledning, motion og akupunktur har stor indvirkning på sædkvaliteten.


Over- eller undervægt

12% af den barnløshed, der i dag findes, skyldes høj eller en for

lav vægt. Med den rette kostvejledning og kombinationen med

akupunkturen, kan du få hjælp til at få en stabil vægt, hvilket er vigtig for din frugtbarhed. Østrogen dannes af fedtet i kroppen, og hvis der er for meget fedt, er der for meget østrogen= nedsat frugtbarhed.ÅRSAGER

Der kan være mange forskellige årsager som man kender til, samt ligeså mange man ikke kender til. Men nogle af årsagerne kan være:


PCOS også kaldet polycystisk ovarie syndrom

ENDOMETRIOSIS

LUKKEDE ÆGGELEDER

TYND SLIMHINDE I LIVMODER

STRESS

OVERDREVEN SPORT

ALDER

MANGLENDE ÆGLØSNING

MANGLENDE ELLER UREGELMÆSSIG MENSTRUATION

NEDSAT SÆDKVALITET

OVERVÆGT/UNDERVÆGT

Vidste du...

at sædkvalitet falder i kategorien ’normal’ ved mindst 1,5 milliliter sæd og 15 millioner sædceller per milliliter. Desuden skal mindst halvdelen være i live. Altså kunne bevæge sig, så de kan nå frem til ægget. Fetilitetschancen falder dog allerede, når koncentrationen kommer under 40-50 millioner sædceller per milliliter.


OG...

...Østrogen dannes af fedtet i kroppen, og hvis der er for meget fedt, er der for meget østrogen= nedsat frugtbarhed...

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
 


Bliv gravid nu | Sundhedscenteret Bækkeskovvej 4 |2665 Vallensbæk Strand | info@blivgravidnu.dk | Tlf. 29918876 | Cvr. 25043782