Akupunktur

Akupunkturen er kendt for sin virkning. Den seneste forskning omkring emnet, viser at man har op til 40% større chance for at blive gravid, uanset om det er IVF eller insemination, eller ”naturel”.

Akupunkturen hjælper til genoprettelsen af kroppen. Både fysisk og psykisk.

AKUPUNKTUR


Første gang du/I kommer laver vi en journal på dig/jer, hvor I beskriver hele det forløb I allerede har været igennem, og hvad der er i vente. Derefter tilrettelægges behandlingen efter jeres forløb, og hvor i cyklus kvinden er på starttidspunktet.


Mange uforklarligt barnløse par skyldes, efter vores erfaringer, stress eller for meget kontrol hos kvinden. Derfor er det rigtig vigtigt, at få afstresset kvinden og give hende ro.


Hvis cyklus er uregelmæssig, eller mere eller mindre end 26/30 dage, så skal denne også reguleres. Hvis blødningerne er kraftige eller der er for lidt blødning, skal dette reguleres


Akupunktøren vil spørge ind til kvindens menstruation, blødningsmængde, smerter i forbindelse med menstruation, klumper i blodet oa.


Akupunkturen går ind og afstresser kroppen, og genopretter kroppens balance igen.


Der arbejdes med blodet, slimhinder og kredsløbet. Disse er vigtige faktorer for graviditet. Der arbejdes med Milten, som på sigt, skal sørge for at holde barnet/fosteret oppe i livmoderen, når det går hen og bliver tungt omkring uge 6-8, for at undgå ufrivillig abort.


Der behandles fast 1 gang om ugen, og når der indtages hormoner, øges behandlingen op til 2 gange om ugen, afhængigt af symptomer. Herefter ca. 1 gang om ugen.


Omkring insemination (IUI)/ægoplægning (ÆO) behandles der samme morgen INDEN ÆO/IUI og igen samme dag EFTER ÆO/IUI, hvis det er muligt.


Ellers bare en gang på samme dag efter ÆO. Dette er for at styrke kroppen til at tage imod ægget.


Herefter behandles du ca. 2-5 dage efter og gerne 1 gang om ugen indtil du er i 7. uge.


Aborter: Har du haft gentagne eller flere end 2 aborter anbefaler vi, at du får behandling 2 x ugl. i ugerne 5.-6.-7.-8., da det er i disse uger, der er størst risiko for abort. Herefter 1 x ugl igen indtil uge 12-13.

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
 

Opstarts samtale

1. samtale tages over telefonen og bookes via mail, kontaktformular, eller sms.

Når du har modtaget en dato for opstartssamtale, kan du fra denne dato booke tider fremad. Jeg anbefaler at du booker en 4-6 tider 1x ugl fremad, så du er sikret tider der passer dig.


Samtalen tager 45-60 min. 


Prisen er inkl. 1 x akupunktur som bookes efter samtalen.

Behandlingen varer cirka 50 min.

ØGET VELVÆRE

Selve behandlingen varer 25-30 min. Det gør ikke ondt at ligge med nålene - Det er afslappende og behageligt, og mange falder i søvn når de ligger i rolige og afslappende omgivelser med afslappende musik.


Flere behandlingstyper


Kropsakupunktur

Akupunkturpunkter stimuleres med nåle.

Elektro-akupunktur

Bruges til at sætte liv i ægproduktion samt sørge for god blodforsyning til livmoder, samt styrke Nyrerne, som har stor indflydelse på graviditet.

Øreakupunktur

Små kugler masseres på punkterne eller bittesmå nåle sættes i.


Kropsakupunktur

Kropsakupunktur består i, at ultratynde, sterile éngangsnåle sættes i udvalgte akupunkturpunkter. Alle nåle smides ud efter hver behandling. Nålene stimulerer punkterne, mens du ligger og slapper af.


Elektro-akupunktur

Bruges til at styrke Nyrerne samt omkring ægløsning eller hvor der er ægstimulerende hormon. Dette er for at øge kredsløbet i området og for at give æggene næring og mulighed for at vokse og blive stærke. Det mærkes som en prikken, og gør ikke ondt.


Øreakupunktur

Til denne form for øreakupunktur anvendes ultratynde og korte engangsnåle, som tages ud igen efter behandlingen. Eller jeg sætter nogle små nåle der sidder i en uges tid og stimulerer punkterne. Ofte er det punkter til stress.

Akupunkturen er kendt for sin afstresseende virkning.

Behandlingen er utrolig beroligende og foregår i rolige trygge omgivelser med afslappende musik.

Vidste du...

at omkring 20 procent af kvinder i den fødedygtige alder har PCO, som i 5-10 procent af tilfældene udvikler sig til PCOS?


PCO betyder, at der dannes for mange ægblærer i æggestokkene. Det kan udvikle sig til PCOS, hvor kvinden har forhøjet mandligt kønshormon og/eller manglende ægløsninger.


De fleste kvinder mærker intet til PCO, mens PCOS bl.a. kan gøre det svært at blive gravid. PCOS hænger ofte sammen med overvægt, men ses også hos tynde og normalvægtige kvinder


Bliv gravid nu | Sundhedscenteret Bækkeskovvej 4 |2665 Vallensbæk Strand | info@blivgravidnu.dk | Tlf. 29918876 | Cvr. 25043782